dijous 22 d’octubre de 2015
Menú
PRIMERS
Brou amb pasta
Amanida catalana
Espagueti carbonara
Paella d’arròs
mariner
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric amb
coca de pa amb tomàquet (supl. 6€)
Gamba de Vilanova
talla mediana 6 unit. (supl.15€)
SEGONS
Peix del dia –
Llibrets de pit de pollastre
amb patates roses
Botifarra al grill amb seques
Llom de bacallà (supl. 8€)
Entrecot de vedella
al grill (supl.9€)
LES POSTRES –Esculli entre postres o cafè
Poma al forn
Iogurt natural
Flam de cafè amb nata
Cornet de torró
BEGUDES
porró de blanc de
Gandesa o negre Priorat o copa de cervesa o aigua mineral, copa de vi Sumarroca
(supl. 1’5€)
*El menú inclou: un primer, un segon, unes postres i una beguda
Preu:
12 € (iva inclòs)
Mig Menú 9 € (iva
inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario