divendres 23 d’octubre de 2015
Menú
PRIMERS
Crema de pastanaga amb taronja
Amanida amb panxeta i pa torrat
Fideus gruixuts amb costelló
Gambes de Vilanova Mitjana 6 unitats(supl. 18€)
Pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet (supl.
6€)
SEGONS
Peix del dia - mollets
Conill a l’allet
Llom de porc al forn amb poma caramel·litzada
Llom de bacallà (supl. 8€)
Entrecot de vedella”llom baix” al grill (supl.9€)
LES
POSTRES –Esculli entre postres o cafè
Meló
Iogurt natural Casolà
Flam de mató i mel
Gelat de nata amb xocolata calenta
BEGUDES
porró de blanc de Gandesa o negre Priorat o
copa de cervesa o aigua mineral, copa de vi Sumarroca (supl. 1’5€)
*El menú inclou: un primer, un segon, unes
postres i una beguda
Preu:
12 €
(iva inclòs)
Mig Menú
9 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario