21/10/15

menú d'avui

dimecres  21 d’octubre  de 2015



Menú


PRIMERS

Crema de pèsols amb pernil
Amanida provençal
Fideuà de Vilanova
Saltat de bolets -ceps, ou de reig i rossinyol- (supl.10€)
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet (supl. 6€)
Gamba de Vilanova talla mediana 6 unit. (supl.15€)


SEGONS

Peix del dia  - freginada de seitons
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet
Llonza de porc al grill amb guarnició
Llom de bacallà (supl. 8€)
Entrecot de vedella “llom baix” (supl.9€)



LES  POSTRES –Esculli entre postres o cafè

Fruita del temps
Iogurt natural
Bombó gelat de xocolata i nata
Pastis d’ametlles


BEGUDES
porró de blanc de Gandesa o negre Priorat o copa de cervesa o aigua mineral, copa de vi Sumarroca (supl. 1’5€)

*El menú inclou: un primer, un segon, unes postres i una beguda

Preu:

              12 €  (iva inclòs)

Mig Menú  9 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: