dimecres 21 d’octubre de 2015
Menú
PRIMERS
Crema de pèsols amb pernil
Amanida provençal
Fideuà de Vilanova
Saltat de bolets -ceps, ou de reig i rossinyol-
(supl.10€)
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet (supl.
6€)
Gamba de Vilanova talla mediana 6 unit.
(supl.15€)
SEGONS
Peix del dia - freginada de seitons
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet
Llonza de porc al grill amb guarnició
Llom de bacallà (supl. 8€)
Entrecot de vedella “llom baix” (supl.9€)
LES
POSTRES –Esculli entre postres o cafè
Fruita del temps
Iogurt natural
Bombó gelat de xocolata i nata
Pastis d’ametlles
BEGUDES
porró de blanc de Gandesa o negre Priorat o
copa de cervesa o aigua mineral, copa de vi Sumarroca (supl. 1’5€)
*El menú inclou: un primer, un segon, unes
postres i una beguda
Preu:
12 € (iva inclòs)
Mig Menú
9 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario