22 d’agost 2015
PRIMERS
Gaspatxo amb meló
Amanida de llagostins
Amanida Cèsar
Empedrat de bacallà
Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
La coca feta al moment d’escalivada i formatge
de cabra
Sèpia amb patata i all i oli
Arròs melós de galeres
SEGONS
Lluç
de palangre a la Donosti
Bacallà al cremós de pil pil
Calamars a la planxa amb sofregit d’alls
Tall rodó de vedella amb bolets
Peus de porc a la catalana
Conill gourmet d’ull negre a la brasa
Costelletes de cabrit arrebossades
Picanya de vedella a la brasa
Entrecot de
vedella a la brasa (supl. 4€)
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu:
22€ (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario