22/8/15

menú d'avui

22 d’agost 2015


           
PRIMERS

 Gaspatxo amb meló
 Amanida de llagostins
 Amanida Cèsar
 Empedrat  de bacallà
 Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
 La coca feta al moment d’escalivada i formatge de cabra
 Sèpia amb patata i all i oli
 Arròs melós de galeres

                                                                        
SEGONS

Lluç de palangre a la Donosti
 Bacallà al cremós de pil pil
 Calamars a la planxa amb sofregit d’alls
 Tall rodó de vedella amb bolets
 Peus de porc a la catalana
 Conill gourmet d’ull negre a la brasa
 Costelletes de cabrit arrebossades    
 Picanya de vedella a la brasa          
 Entrecot         de vedella a la brasa (supl. 4€)                                                 
                                                                    

          


 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


            Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú


*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.


No hay comentarios: