21/8/15

menú del dia

divendres  21 d’agost  de 2015


ENTRANTS

Crema de pèsols amb pernil
Amanida verda
Amanida de pasta
Carbassons farcits de tonyina gratinats
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Lluç fresc fregit
Pollastre al curri amb arròs pilaf
Conill d’ull negre a la brasa amb patata al caliu
Galta de porc confitada amb cremós de patata i suc de rostit
Llom de bacallà (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)

LES  POSTRES
Meló o Síndria
Iogurt natural
Flam d’ou amb nata
Pastis del dia
Gelat de xocolata amb cruixent


Vi de la casa, porró de vi blanc  Gandesa o negre Priorat o
 copa de cervesa o aigua sense gas inclosos
• Gasosa 1/2 l: 1,20€, Malavella amb gas 2€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: