3/5/15

menú diumenge 3 de maig

 3 de maig 2015


  Vermut dels diumenges

  PRIMERS
Vichyssoise
Amanida de llagostins
Amanida de xató
Ensaladilla rusa amb pernil ibèric i llagostins
Les nostres croquetes amb amanideta
Pèsols i carxofes de l’hort amb pernil ibèric
Arròs mariner caldós amb llamàntol
Raviolis frescos d’espinacs i mató amb salsa de formatge
                               
SEGONS
Sípia a la planxa amb patata al caliu i allioli
Bacallà amb ceba i tomàquet
Calamarsons a la planxa
Poularda en dos coccions amb botifarra del perol
Garró del pernil a baixa temperatura i cremós de patata
Gamba de Vilanova a la sal –talla gran 6 unit. (suplement 25€)

BRASES                              

Conill ibèric d’ulls negres                            
Pop (supl. 6€)                                                  
Filet de vedella (supl. 5€)                              
Peus de porc                                                  
Magret d’ànec                                              
Botifarra

  GUARNICIÓNS
      Seques
      Escalivada
      Patates roses
      Patata al caliu
           
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 24€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú


*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: