3 de maig 2015
Vermut dels diumenges
PRIMERS
• Vichyssoise
• Amanida de llagostins
• Amanida de xató
• Ensaladilla rusa amb pernil ibèric i llagostins
• Les nostres croquetes amb amanideta
• Pèsols i carxofes de l’hort amb pernil ibèric
• Arròs mariner caldós amb llamàntol
• Raviolis frescos d’espinacs i mató amb salsa de formatge
SEGONS
• Sípia a la planxa amb patata al caliu i allioli
• Bacallà amb ceba i tomàquet
• Calamarsons a la planxa
• Poularda en dos coccions amb botifarra del perol
• Garró del pernil a baixa temperatura i cremós de patata
Gamba de Vilanova a la sal –talla gran 6 unit. (suplement 25€)
BRASES
• Conill ibèric d’ulls negres
• Pop (supl. 6€)
• Filet de vedella (supl. 5€)
• Peus de porc
• Magret d’ànec
• Botifarra
GUARNICIÓNS
Seques
Escalivada
Patates roses
Patata al caliu
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 24€ (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
Vermut dels diumenges
PRIMERS
• Vichyssoise
• Amanida de llagostins
• Amanida de xató
• Ensaladilla rusa amb pernil ibèric i llagostins
• Les nostres croquetes amb amanideta
• Pèsols i carxofes de l’hort amb pernil ibèric
• Arròs mariner caldós amb llamàntol
• Raviolis frescos d’espinacs i mató amb salsa de formatge
SEGONS
• Sípia a la planxa amb patata al caliu i allioli
• Bacallà amb ceba i tomàquet
• Calamarsons a la planxa
• Poularda en dos coccions amb botifarra del perol
• Garró del pernil a baixa temperatura i cremós de patata
Gamba de Vilanova a la sal –talla gran 6 unit. (suplement 25€)
BRASES
• Conill ibèric d’ulls negres
• Pop (supl. 6€)
• Filet de vedella (supl. 5€)
• Peus de porc
• Magret d’ànec
• Botifarra
GUARNICIÓNS
Seques
Escalivada
Patates roses
Patata al caliu
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 24€ (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario