dimarts 5 de maig de 2015
ENTRANTS
Vichyssoise
Amanida provençal
Coliflor al vapor amb
patata i llegum
Macarrons amb
tonyina, carbassó i emmental
Esqueixada de
bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de
coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Ragout de vedella amb
bolets
Pollastre al forn amb
suc de rostit i xips de patata
Entrecot de vedella
al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al
grill (supl. 6€)
LES POSTRES
Fruita del temps
Iogurt natural amb maduixes
Pastis de cirera i crema
Gelat de vainilla
Flam d’ou amb nata muntada
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 €
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario