2/5/15

menú del dia

        dissabte 2 de maig 2015

  PRIMERS
·   Crema de pastanaga amb formatge parmesà
·   Amanida amb peres, rocafort i fruits secs
·   Amanida de xató
·  Esqueixada de bacallà
·  Ensaladilla rusa amb pernil ibèric i llagostins
·  Les nostres croquetes amb amanideta
·  Faves de l’hort a la catalana
·  Arròs amb carxofa, coliflor i pernil
·  Raviolis frescos d’espinacs i mató amb salsa de formatge
·  Gamba de Vilanova a la sal –talla gran 6 unit. (suplement 25€)
                                   
                                                       
  SEGONS
·  Rap fresc a l’all cremat
·  Bacallà confitat amb espinacs
·  Calamarsons a la planxa
·  Poularda en dos coccions amb botifarra del perol
·  Garró del pernil a baixa temperatura i cremós de patata

                         BRASES AMB GUARNICIÓ

·  Conill ibèric d’ulls negres                             Guarnicions:
·  Pop (supl. 6€)                                                   Carxofes arrebossades
·  Entrecot de vedella (supl. 3€)                        Escalivada
·  Peus de porc                                                   Seques
·  Magret d’ànec                                                Patates roses
·  Botifarra natural


                                                      Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú



*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: