dissabte 2 de maig 2015
PRIMERS
· Crema de pastanaga amb formatge parmesà
· Amanida amb peres, rocafort i fruits secs
· Amanida de xató
· Esqueixada de bacallà
· Ensaladilla rusa amb pernil ibèric i
llagostins
· Les nostres croquetes amb amanideta
· Faves de l’hort a la catalana
· Arròs amb carxofa, coliflor i pernil
· Raviolis frescos d’espinacs i mató amb salsa
de formatge
· Gamba de Vilanova a la sal –talla gran 6 unit.
(suplement 25€)
SEGONS
· Rap fresc a l’all cremat
· Bacallà confitat amb espinacs
· Calamarsons a la planxa
· Poularda en dos coccions amb botifarra del
perol
· Garró del pernil a baixa temperatura i cremós
de patata
BRASES AMB
GUARNICIÓ
· Conill ibèric d’ulls negres Guarnicions:
· Pop (supl. 6€) Carxofes arrebossades
· Entrecot de vedella (supl. 3€) Escalivada
· Peus de porc Seques
· Magret d’ànec Patates roses
· Botifarra natural
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 22€ (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1
menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario