26/4/15

Menu diumenge



        diumenge 26 d’abril 2015


·   Vichyssoise freda
·   Amanida de formatge de cabra
·  Espàrrecs verds a la brasa amb llesques de parmesà
·  Esqueixada de bacallà
·  Pernil ibèric amb pa de coca
·  Macarrons a la genovesa
·  Faves i pèsols del nostre hort a la catalana
·  Musclos de roca amb salsa marinera
·  Arròs mariner amb llamàntol
                                     
                                                      
 


·  Bacallà Skrei amb seques i all i oli gratinat
·  Sípia a la planxa amb patates al caliu
·  Pop a la brasa (supl. 6€)
·  Peus de porc amb bolets
·  Garró del pernil a baixa temperatura i cremós de patata
·  Cua de bou al vi negre

                         BRASES AMB GUARNICIÓ

·  Magret d’ànec amb peres
·  Les botifarres de Can Rovira amb seques
·  Xistorra dels Rovira
·  Conill ibèric d’ulls negres
·  Entrecot de vedella (Supl. 3€)

Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 24€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: