dimarts 28 d’abril de 2015
ENTRANTS
Crema de verdures
Amanida provençal
Pernil ibèric cuit a
la gallega
Espagueti amb salsa
de formatges
Esqueixada de
bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de
coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Ous ferrats amb puré
de patata i xistorra
Pollastre al forn amb
suc de rostit i xips de patata
Entrecot de vedella
al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al
grill (supl. 6€)
LES
POSTRES
Fruita del temps
Mel i mató
Pastis del dia
Gelat de vainilla
Crema catalana
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ
PER PERSONA
Preu:
12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario