24/4/15

menú d'avui

divendres  24 d’abril  de 2015


ENTRANTS

Brou amb pasta
Amanida de l’hort
Estofat de llenties amb costelló
Macarrons amb salsa quatre formatges
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Brandada de bacallà
Conill a l’allet
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)


LES  POSTRES

Plàtan
Amanida de  fruita del temps
Pastis del dia
Flam de cafè amb nata
Gelat de llimona

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA



Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: