divendres 24 d’abril de 2015
ENTRANTS
Brou amb pasta
Amanida de l’hort
Estofat de llenties
amb costelló
Macarrons amb salsa
quatre formatges
Esqueixada de
bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de
coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Brandada de bacallà
Conill a l’allet
Bistec de vedella a
la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella
(supl. 8€)
Magret d’ànec al
grill (supl. 6€)
LES POSTRES
Plàtan
Amanida de fruita del temps
Pastis del dia
Flam de cafè amb nata
Gelat de llimona
Vi de la casa i
aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre
1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ
PER PERSONA
Preu: 12 €
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario