dijous 23
d’abril de 2015
ENTRANTS
Crema de pèsols amb
pernil
Amanida catalana
Ous de puré amb
enciams
Tallarines amb
pollastre i salsa curri
Esqueixada de
bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de
coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Paella d’arròs
mariner
Cap de llom al forn
amb verdureta
Bistec de vedella a
la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella
(supl. 8€)
Magret d’ànec al
grill (supl. 6€)
LES
POSTRES
Fruita del temps
Pastis de toffee i avellanes
Iogurt natural amb maduixes naturals
Gelat de nata
Poma al forn
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:
12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario