23/4/15

menú d'avui

dijous  23 d’abril  de 2015


ENTRANTS

Crema de pèsols amb pernil
Amanida catalana
Ous de puré amb enciams
Tallarines amb pollastre i salsa curri
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Paella d’arròs mariner
Cap de llom al forn amb verdureta
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis de toffee i avellanes
Iogurt natural amb maduixes naturals
Gelat de nata
Poma al forn

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA



Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: