dimecres 22 d’abril de 2015
ENTRANTS
Sopa de farigola
Amanida variada
Estofat de cigrons amb
costelló i xistorra
Fideuà de Vilanova
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca
amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Sípia a la bruta
Pollastre al “chilindron”
Llonza de porc al grill amb
guarnició
Entrecot de vedella al grill
(supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl.
6€)
LES POSTRES
Pastis del dia
Flam de cafè amb nata
Iogurt natural
Poma al forn
Gelat de vainilla amb toffee
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario