21/4/15

menú d'avui



dimarts  21 d’abril   de 2015


ENTRANTS

Crema de carbassó i porros
Amanida amb fruits del mar
Empedrat de seques amb tonyina
Macarrons a la bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Arròs de muntanya
Galta de porc a la jardinera
Conill al grill amb patata al caliu
Entrecot de vedella al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)

LES  POSTRES

Pera
Flam  d’ou amb nata
Pastis de toffee i avellana
Iogurt natural
Gelat de xocolata amb cruixent


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: