Diumenge 19 d’abril 2015
1º
Crema d’espàrrecs verds amb llesques de parmesà
Amanida verda de primavera
Empedrat de bacallà esqueixat
Ensaladilla rusa amb pernil ibèric
Musclos de roca a la marinera
Cargols a la Gormanda
Arròs caldos de llamàntol
Sèpia a la bruta
Gamba de Vilanova –talla gran 6 unit.
Suplement 33,20 €
Ració 43,20 €
2º
Bacallà fresc SKREI amb samfaina
Bull de tonyina (supl. 4 €)
Poularda rostida amb botifarra del perol
Garró del pernil a baixa temperatura i cremós de patata
BRASES AMB GUARNICIÓ
Magret d’ànec
Botifarra
Entrecot de vedella (Supl.3€)
Filet de vedella (Supl.6€)
Conill ibèric
Xai
Preu: 24€ (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario