19/4/15




       Diumenge 19 d’abril 2015


 Crema d’espàrrecs verds amb llesques de parmesà
 Amanida verda de primavera
 Empedrat de bacallà esqueixat
 Ensaladilla rusa amb pernil ibèric
 Musclos de roca a la marinera
 Cargols a la Gormanda
 Arròs caldos de llamàntol
 Sèpia a la bruta
 Gamba de Vilanova –talla gran 6 unit.
                                     Suplement 33,20 €
                                           Ració      43,20 €
                                                      
 



 Bacallà fresc SKREI amb samfaina
 Bull de tonyina (supl. 4 €)
 Poularda rostida amb botifarra del perol
 Garró del pernil a baixa temperatura i cremós de patata

                         BRASES AMB GUARNICIÓ

 Magret d’ànec
 Botifarra
 Entrecot de vedella (Supl.3€)
 Filet de vedella (Supl.6€)
 Conill ibèric
 Xai


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 24€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: