1º
· Crema
de pèsols i pernil ibèric
· Amanida
xató
· Amanida de patata, canonges i anxoves
· Pernil
ibèric amb pa de coca
· Torrada d’escalivada amb formatge de cabra
· Pasta
fresca farcida d’espinacs i mató amb salsa 4 formatges
· Calçots a la brasa amb carxofa i salsa xató
· Arròs
negre amb calamars
2º
· Rap al
forn amb sofregit d’alls i pebre vermell
· Bacallà amb panses i pinyons
· Sípia
a la planxa amb gremolata
· Peus
de porc a la jardinera
· Mandonguilles amb sípia
· Costelles
de xai arrebossades amb guarnició
Brasa amb guarnició
· Magret
d’ànec
· Entrecot de vedella (Supl.3€)
· “Les
botifarres” de Can Rovira
Preu:
22€ (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario