27/2/15

menud dissabte 28 de febrer





·   Crema de pèsols i pernil ibèric
·  Amanida xató
·  Amanida de patata, canonges i anxoves
·  Pernil ibèric amb pa de coca
·  Torrada d’escalivada amb formatge de cabra
·  Pasta fresca farcida d’espinacs i mató amb salsa 4 formatges
·  Calçots a la brasa amb carxofa i salsa xató
·  Arròs negre amb calamars




·  Rap al forn amb sofregit d’alls i pebre vermell
·  Bacallà amb panses i pinyons
·  Sípia a la planxa amb gremolata
·  Peus de porc a la jardinera
·  Mandonguilles amb sípia
·  Costelles de xai arrebossades amb guarnició
Brasa amb guarnició
·  Magret d’ànec
·  Entrecot de vedella (Supl.3€)
·  “Les botifarres” de Can Rovira



Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: