divendres 27 de febrer de 2015
ENTRANTS
Crema de carbassa i pastanaga
Amanida provençal
Estofat de cigrons, bledes i bacallà
Macarrons a la
marinera
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Ous al plat
Conill a la cassola amb bolets
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Llom de bacallà (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita del temps
Iogurt de préssec i maracuyá
Pastis Sacher
Préssec en almívar
Gelat llimona amb vodka
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario