27/2/15

divendres 27 de febrer   de 2015


ENTRANTS

Crema de carbassa i pastanaga
Amanida provençal
Estofat de cigrons, bledes i bacallà
Macarrons  a la marinera
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Ous al plat
Conill a la cassola amb bolets
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Llom de bacallà (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Iogurt de préssec i maracuyá
Pastis Sacher
Préssec en almívar
Gelat llimona amb vodka

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: