28/2/15

diumenge 1 de març




·   Crema de carbassa amb parmesà
·  Amanida xató
·  Amanida de patata, canonges i anxoves de l’escala
·  Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet
·  Torrada d’escalivada amb formatge de cabra
·  Pasta fresca farcida d’espinacs i mató amb salsa 4 formatges
·  Calçots a la brasa amb carxofa i salsa xató
·  Arròs mariner amb llamàntol
·  Foie gras d’ànec amb torradetes 
·  Empedrat de bacallà esqueixat




·  Bacallà amb panses i pinyons
·  Sípia a la planxa amb gremolata
·  Peus de porc a la jardinera de bolets
·  Mandonguilles amb sípia
·  Costelletes de cabrit arrebossades
  
Brasa amb guarnició
·  Magret d’ànec amb pinya
·  Entrecot de vedella (Supl.3€)
·  “Les botifarres” de Can Rovira
·  Conill d’ulls negres


 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos 

Preu: 24€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: