1º
· Crema
de carbassa amb parmesà
· Amanida
xató
· Amanida de patata, canonges i anxoves de
l’escala
· Pernil
ibèric amb pa de coca amb tomàquet
· Torrada d’escalivada amb formatge de cabra
· Pasta
fresca farcida d’espinacs i mató amb salsa 4 formatges
· Calçots a la brasa amb carxofa i salsa xató
· Arròs mariner
amb llamàntol
· Foie
gras d’ànec amb torradetes
· Empedrat de bacallà esqueixat
2º
· Bacallà
amb panses i pinyons
· Sípia
a la planxa amb gremolata
· Peus
de porc a la jardinera de bolets
· Mandonguilles amb sípia
· Costelletes de cabrit arrebossades
Brasa amb guarnició
· Magret
d’ànec amb pinya
· Entrecot de vedella (Supl.3€)
· “Les
botifarres” de Can Rovira
· Conill
d’ulls negres
|
Preu: 24€ (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario