dilluns 2 de març
de 2015
ENTRANTS
Sopa a farigola
Amanida de cruixents
Trinxat de col amb panxeta
Macarrons amb carbassó
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Pastis de truites
Peus de porc a la jardinera
Bistec de vedella a la planxa amb carxofa al forn
Botifarra a la planxa amb patates fregides
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita del temps
Iogurt natural
Pastis Sacher
Gelat de vainilla
Préssec en almívar
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario