19/12/14

menu dissabte


Dissabte 20 de desembre 2014

 
Amanida i sopes

·  Escudella barreja
·  Amanida xató
·  Amanida d’hivern
Entrants

·  Esqueixada de bacallà
·  Sípia a la bruta
·  Saltat de llenegues i rovellons (Supl. 4,90€)
·  Arròs de carxofes, bròquil, pernil ibèric i parmesà
·  Pasta fresca farcida de pera i gorgonzola 

Peix

·  Filets d’orada a l’all cremat
·  Calamarsons a la planxa amb sofregit d’alls
·  Bacallà a la Donosti
Rostits

·  Espatlla de xai rostida
·  Garró del pernil cuinat a baixa temperatura
·  Melós de vedella amb cremós de patata
Brasa
·  Peus de porc a la brasa
·  Magret d’ànec a la brasa amb plàtan
·  Entrecot de vedella amb guarnició (Supl. 3€)


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: