Diumenge 21 de desembre 2014
1º
Amanida
i sopes
· Escudella barrejada
· Amanida
xató
· Amanida d’hivern
Entrants
· Esqueixada de bacallà
· Sípia
a la bruta
· Saltat
de llenegues i rovellons (Supl. 4,90€)
· Arròs caldos
amb llamàntol
· Pasta
fresca farcida de pera i gorgonzola
2º
Peix
· Filets
d’orada a l’all cremat
· Calamarsons a la planxa amb sofregit d’alls
· Bacallà
a la Donosti
Rostits
· Espatlla de xai rostida
· Garró
del pernil cuinat a baixa temperatura
· Melós
de vedella amb cremós de patata
Brasa
· Peus de porc a la brasa
· Magret
d’ànec a la brasa amb plàtan
· Entrecot
de vedella amb guarnició (Supl. 3€)
Preu:
22 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita
pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario