19/12/14

menú d'avui



divendres  19  de desembre  de 2014


ENTRANTS

Sopa a la reina
Amanida provençal
Albergínia farcida de bolonyesa
Fideus gruixuts a la cassola
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre al forn amb xips de patata
Botifarra de porc al grill amb guarnició
Bistec  de vedella amb patates roses
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES

Plàtan
Pastis del dia
Iogurt cassola natural
Poma al forn
Gelat de vainilla amb toffee


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€



SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: