1/11/14

menu diumenge



Menú a la carta
Diumenge 02 de novembre 2014

ENTRANTS
Sopa de carbassa i crostons de parmesà
Amanida de xató
Amanida cèsar de tijuana
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet
Pasta fresca als 4 formatges
Musclos XL a la marinera
Cargols a la cassola
Arròs caldos mariner amb llamàntol
Coca d’escalivada amb formatge de cabra


PRINCIPALS
Llom de bacallà fresc al pil-pil
Sípia a la planxa amb la seva guarnició
Pollastre de pagès rostida a la catalana
Hamburguesa cassola 100% de vedella amb moniato fregit
 “Les botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició
Magret d’ànec a la brasa amb guarnició
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Peus de porc amb castanyes



Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22 €  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: