Menú a la carta
Diumenge 02 de novembre 2014
ENTRANTS
Sopa
de carbassa i crostons de parmesà
Amanida
de xató
Amanida
cèsar de tijuana
Pernil
ibèric i pa de coca amb tomàquet
Pasta
fresca als 4 formatges
Musclos
XL a la marinera
Cargols
a la cassola
Arròs
caldos mariner amb llamàntol
Coca
d’escalivada amb formatge de cabra
PRINCIPALS
Llom
de bacallà fresc al pil-pil
Sípia
a la planxa amb la seva guarnició
Pollastre
de pagès rostida a la catalana
Hamburguesa
cassola 100% de vedella amb moniato fregit
“Les botifarres” de Can Rovira a la brasa amb
guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Peus
de porc amb castanyes
Preu: 22 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario