3/11/14

menú d'avui



dilluns 3 de novembre  de 2014


ENTRANTS

Sopa de farigola
Amanida variada
Col saltada amb pernil
Macarrons  amb carbassó
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Bacallà a la romana amb escalivada
Llibrets de llom farcits de pernil i formatge
Peus de porc a la jardinera      
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl. 7€)

LES  POSTRES:

Fruita del temps
Préssec en almívar
Pastis del dia
Gelat de vainilla amb toffee
Iogurt natural


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: