dilluns 3 de novembre de 2014
ENTRANTS
Sopa de farigola
Amanida variada
Col saltada amb pernil
Macarrons amb carbassó
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Bacallà a la romana amb escalivada
Llibrets de llom farcits de pernil i formatge
Peus de porc a la jardinera
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl. 7€)
LES POSTRES:
Fruita del temps
Préssec en almívar
Pastis del dia
Gelat de vainilla amb toffee
Iogurt natural
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario