Menú a la carta
Dissabte 01 de novembre 2014
ENTRANTS
Sopa
de carbassa amb crostons de parmesà
Amanida
xató
Amanida
cèsar de tijuana
Amanida
de tardor
Coca
d’escalivada amb formatge de cabra
Musclos
XL a la marinera
Raviolis
als 4 formatges
Arròs
de botifarres i cargols
Cargols
en salsa
PRINCIPALS
Suquet
de rap a l’all cremat
Bacallà
al pil-pil
Sípia
a la planxa amb la seva guarnició
Pollastre
de corral cuinat a baixa temperatura
Hamburguesa
100% de vedella amb moniato fregit i ceba caiguda
A la brasa amb la seva guarnició
“Les botifarres” de Can Rovira
Entrecot
de vedella
Magret
d’ànec
Preu: 25 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario