31/10/14

menu dissabte



Menú a la carta
Dissabte 01 de novembre 2014

ENTRANTS
Sopa de carbassa amb crostons de parmesà
Amanida xató
Amanida cèsar de tijuana
Amanida de tardor
Coca d’escalivada amb formatge de cabra
Musclos XL a la marinera
Raviolis als 4 formatges
Arròs de botifarres i cargols
Cargols en salsa


PRINCIPALS
Suquet de rap a l’all cremat
Bacallà al pil-pil
Sípia a la planxa amb la seva guarnició
Pollastre de corral cuinat a baixa temperatura
Hamburguesa 100% de vedella amb moniato fregit i ceba caiguda

    A la brasa amb la seva guarnició
 “Les botifarres” de Can Rovira
Entrecot de vedella
Magret d’ànec


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 25 €  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: