Menú a la carta
Dissabte 29 de novembre 2014
ENTRANTS
Escudella
barrejada
Amanida
de tardor
Amanida
de xató
Súper
espàrrec XXXL D.O Navarra (Supl.3€)
Pernil
ibèric amb pa de coca
Pasta
fresca farcida de Idiazabal i poma al forn
Croquetes
casolanes de pollastre
El caneló
del rostit
Mandonguilles
amb sèpia
Musclos
XL a la marinera
Arròs
amb carxofa i pernil ibèric i parmesà
PRINCIPALS
Fish
and chips “lluç de palangre”
Calamarsons
a la planxa
Bacallà
a la Donosti
Garró
del pernil confitat a l’antiga
Costella
ibèrica amb humus
Peus
de porc amb guarnició
Magret
d’ànec amb poma caramel·litzada
Les
botifarres de Can Rovira a la brasa
Entrecot
de vedella a la brasa (Supl. 3€)
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario