28/11/14

menu dissabte



Menú a la carta
Dissabte 29 de novembre 2014

ENTRANTS
Escudella barrejada
Amanida de tardor
Amanida de xató
Súper espàrrec XXXL D.O Navarra (Supl.3€)
Pernil ibèric amb pa de coca
Pasta fresca farcida de Idiazabal i poma al forn
Croquetes casolanes de pollastre
El caneló del rostit
Mandonguilles amb sèpia
Musclos XL a la marinera
Arròs amb carxofa i pernil ibèric i parmesà


PRINCIPALS
Fish and chips “lluç de palangre”
Calamarsons a la planxa
Bacallà a la Donosti
Garró del pernil confitat a l’antiga
Costella ibèrica amb humus
Peus de porc amb guarnició
Magret d’ànec amb poma caramel·litzada
Les botifarres de Can Rovira a la brasa
Entrecot de vedella a la brasa (Supl. 3€)


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: