Menú a la carta
Diumenge 30 de novembre 2014
ENTRANTS
Escudella
barrejada
Amanida
de tardor “carbassa, remolatxa, pinyons, carxofa etc”
Amanida
de xató “plat típic Vilanoví”
Pernil
ibèric amb pa de coca
Pasta
fresca farcida de Idiazabal i poma al forn
Croquetes
casolanes de pollastre
El caneló
del rostit
Mandonguilles
amb sèpia
Musclos
XL a la marinera
Arròs
mariner amb llamàntol
Espàrrec
XXXL D.O Navarra (Supl.3€)
PRINCIPALS
Fish
and chips “lluç de palangre”
Calamarsons
a la planxa
Bacallà
a la Donosti
Garró
del pernil confitat a l’antiga
Costella
ibèrica amb humus
Peus
de porc amb varietat de bolets
Magret
d’ànec amb poma caramel·litzada
Les
botifarres de Can Rovira a la brasa
Entrecot
de vedella a la brasa (Supl. 3€)
Preu: 22 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario