29/11/14

menu diumenge



Menú a la carta
Diumenge 30 de novembre 2014

ENTRANTS
Escudella barrejada
Amanida de tardor “carbassa, remolatxa, pinyons, carxofa etc”
Amanida de xató “plat típic Vilanoví”
Pernil ibèric amb pa de coca
Pasta fresca farcida de Idiazabal i poma al forn
Croquetes casolanes de pollastre
El caneló del rostit
Mandonguilles amb sèpia
Musclos XL a la marinera
Arròs mariner amb llamàntol
Espàrrec XXXL D.O Navarra (Supl.3€)


PRINCIPALS
Fish and chips “lluç de palangre”
Calamarsons a la planxa
Bacallà a la Donosti
Garró del pernil confitat a l’antiga
Costella ibèrica amb humus
Peus de porc amb varietat de bolets
Magret d’ànec amb poma caramel·litzada
Les botifarres de Can Rovira a la brasa
Entrecot de vedella a la brasa (Supl. 3€)


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22 €  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: