Divendres 28 de novembre de 2014
ENTRANTS
Crema de verdures amb formatge emmental
Amanida Cèsar
Estofat de cigrons amb bledes i cansalada
Espagueti a la napolitana
Amanida de xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Pollastre al curri amb arròs pilaf
Escalopa de llom amb guarnició
Bistec de vedella amb patates fregides
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita natural
Poma al forn
Iogurt de la casa
Pastis de xocolata
Gelat de llimona
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario