Menú a la carta
Dissabte 25 d’octubre del 2014
ENTRANTS
Escudella
de pagès barrejada
Amanida
de xató
Amanida
catalana
Caps
d’espàrrecs blanc D.O Navarra amb salsa holandesa calenta(supl.5€)
El caneló
del rostit
Callos
amb cigrons
Trinxat
de col i patata amb cansalada
Cargols
a la llauna (supl. 3€)
Arròs
negre amb costello
Pernil
ibèric i pa de coca amb tomàquet
PRINCIPALS
Lluç
de palangre amb cremós de coliflor
Calamars
a la planxa amb botifarra del perol
Bacallà
amb olives de Kalamata i taronja
Garró
del pernil confitat a l’antiga amb cremós
Sípia
amb mandonguilles
Magret
d’ànec amb pomes
Peus
de porc a la brasa amb guarnició
Conill
a la brasa amb guarnició
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició (supl.3€)
|
Preu: 20€ (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario