24/10/14

menu dissabte



Menú a la carta
Dissabte 25 d’octubre del 2014

ENTRANTS
Escudella de pagès barrejada
Amanida de xató
Amanida catalana
Caps d’espàrrecs blanc D.O Navarra amb salsa holandesa calenta(supl.5€)
El caneló del rostit
Callos amb cigrons
Trinxat de col i patata amb cansalada
Cargols a la llauna (supl. 3€)
Arròs negre amb costello
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet


PRINCIPALS
Lluç de palangre amb cremós de coliflor
Calamars a la planxa amb botifarra del perol
Bacallà amb olives de Kalamata i taronja
Garró del pernil confitat a l’antiga amb cremós
Sípia amb mandonguilles
Magret d’ànec amb pomes
Peus de porc a la brasa amb guarnició
Conill a la brasa amb guarnició
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició (supl.3€)


 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: