Menú a la carta
Diumenge 26 d’octubre del 2014
ENTRANTS
Escudella
de pagès barrejada
Amanida
de xató
Amanida
catalana
El caneló
del rostit amb la seva amanida
Callos
amb cigrons
Trinxat
de col i patata amb cansalada torrada
Caps
d’espàrrecs blanc D.O Navarra amb salsa holandesa templada(supl. 5€)
Cargols
a la llauna (supl. 3€)
Arròs
caldos mariner amb llamàntol
Pernil
ibèric i pa de coca amb tomàquet
PRINCIPALS
Lluç
de palangre amb cremós de coliflor
Calamars
a la planxa amb botifarra del perol
Garró
del pernil confitat a l’antiga amb cremós de patata
Sípia
amb mandonguilles
Magret
d’ànec amb pomes
Peus
de porc a la brasa amb guarnició
Conill
a la brasa amb guarnició
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Foie
d’ànec a la planxa amb poma confitada (supl.5€)
Preu: 22€ (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario