25/10/14

menu diumenge




Menú a la carta
Diumenge 26 d’octubre del 2014

ENTRANTS
Escudella de pagès barrejada
Amanida de xató
Amanida catalana
El caneló del rostit amb la seva amanida
Callos amb cigrons
Trinxat de col i patata amb cansalada torrada
Caps d’espàrrecs blanc D.O Navarra amb salsa holandesa templada(supl. 5€)
Cargols a la llauna (supl. 3€)
Arròs caldos mariner amb llamàntol
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet

PRINCIPALS
Lluç de palangre amb cremós de coliflor
Calamars a la planxa amb botifarra del perol
Garró del pernil confitat a l’antiga amb cremós de patata
Sípia amb mandonguilles
Magret d’ànec amb pomes
Peus de porc a la brasa amb guarnició
Conill a la brasa amb guarnició
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Foie d’ànec a la planxa amb poma confitada (supl.5€)


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: