24/10/14

divendres 24 d’octubre  de 2014

ENTRANTS

Crema de coliflor
Amanida catalana
Albergínies farcides de bolonyesa
Arròs al niu
Amanida xató (supl. 6 €)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Pollo al forn amb xips
Estofat de vedella        
Llomillo a la planxa amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)

LES  POSTRES:

Flam d’ou amb nata
Pomes al forn
Pastis de tres xocolates
Iogurt natural
Gelat de llimona amb vocka

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: