Menú a la carta
Diumenge 17 d’agost del 2014
ENTRANTS
Gaspatxo
amb guarnició de meló
Amanida
de tomàquets del nostre hort amb seitons
Amanida
de llagostins
Mozzarella
de búfala, tomàquets i alfàbrega
Pernil
ibèric amb pa de coca
Empedrat
de llegums amb bacallà esqueixat
Les
nostres croquetes
Arròs
caldos mariner amb gamba vermella
Carpaccio
de salmó marinat
PRINCIPALS
Bacallà
amb samfaina
“Fish
and chips” (lluç de palangre)
Sípia
a la planxa
Garró
del pernil rostit amb cremós de patata
Conill
cuinat a baixa temperatura amb olives de Kalamata
Peus
de porc en fricandó
A
la brasa amb guarnició
Picanya
de vedella “tall brasile gustos i tendre”
“Les
botifarres” de Can Rovira
Filet
de vedella
Magret
d’ànec
Xai
Preu: 22 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario