16/8/14

menu diumenge

Menú a la carta
Diumenge 17 d’agost del 2014
ENTRANTS

Gaspatxo amb guarnició de meló
Amanida de tomàquets del nostre hort amb seitons
Amanida de llagostins
Mozzarella de búfala, tomàquets i alfàbrega
Pernil ibèric amb pa de coca
Empedrat de llegums amb bacallà esqueixat
Les nostres croquetes
Arròs caldos mariner amb gamba vermella
Carpaccio de salmó marinat


PRINCIPALS

Bacallà amb samfaina
“Fish and chips” (lluç de palangre)
Sípia a la planxa
Garró del pernil rostit amb cremós de patata
Conill cuinat a baixa temperatura amb olives de Kalamata
Peus de porc en fricandó
A la brasa amb guarnició
Picanya de vedella “tall brasile gustos i tendre”
“Les botifarres” de Can Rovira
Filet de vedella
Magret d’ànec
Xai

Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: