15/8/14

menu dissabte



Menú a la carta
Dissabte 16 d’agost del 2014

ENTRANTS

Sopa freda de tomàquet del nostra hort
Amanida amb préssec i pernil ibèric
Amanida de llagostins
Amanida Capresse (tomàquet i mozzarella de búfala)
Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
Coca de ceba confitada, pebrots, anxoves i Idiazabal
Carpaccio de vedella estil Harry´s bar
Arròs negre amb escamarlans


PRINCIPALS

Llom de bacallà a la Donosti
Lluç de palangre en salsa verda i cloïsses
Calamarsons a la planxa amb sofregits d’alls
Conill cuinat a baixa temperatura amb encurtits
Peus de porc amb samfaina
Botifarra de pagès natural amb seques
Filet de vedella amb formatge de cabra (Supl.5€)
Costelles i mitjanes de xai a la brasa amb seques
Magret a la brasa amb cremós de patata
Picanya de vedella a la brasa


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: