Menú a la carta
Dissabte 16 d’agost del 2014
ENTRANTS
Sopa
freda de tomàquet del nostra hort
Amanida
amb préssec i pernil ibèric
Amanida
de llagostins
Amanida
Capresse (tomàquet i mozzarella de búfala)
Pernil
ibèric amb pa de coca i tomàquet
Coca
de ceba confitada, pebrots, anxoves i Idiazabal
Carpaccio
de vedella estil Harry´s bar
Arròs
negre amb escamarlans
PRINCIPALS
Llom
de bacallà a la Donosti
Lluç
de palangre en salsa verda i cloïsses
Calamarsons
a la planxa amb sofregits d’alls
Conill
cuinat a baixa temperatura amb encurtits
Peus
de porc amb samfaina
Botifarra
de pagès natural amb seques
Filet
de vedella amb formatge de cabra (Supl.5€)
Costelles
i mitjanes de xai a la brasa amb seques
Magret
a la brasa amb cremós de patata
Picanya
de vedella a la brasa
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario