Dilluns 18 d’agost de 2014
ENTRANTS
Gaspatxo
Amanida amb seitons
Empedrat de llegums amb tonyina
Albergínia farcida de quatre
formatges
Pernil ibèric i pa amb tomàquet
(supl. 6€)
PRINCIPALS
“Fish and chips”
Estofat de pèsols amb calamars i
musclos
Xai al grill amb guarnició
Galtes de porc amb puré de patata
Magret d’ànec al grill (supl. 7 €)
Bacallà al grill amb guarnició
(supl. 7 €)
LES POSTRES
Síndria
Meló
Pastis d’ametlles
Iogurt de préssec
Gelat de vainilla
Préssec en almívar
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 €
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario