18/8/14

MENÚ D'AVUI



Dilluns 18 d’agost   de 2014


ENTRANTS

Gaspatxo
Amanida amb seitons
Empedrat de llegums amb tonyina
Albergínia farcida de quatre formatges
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

“Fish and chips”
Estofat de pèsols amb calamars i musclos
Xai al grill amb guarnició
Galtes de porc amb puré de patata
Magret d’ànec al grill (supl. 7 €)
Bacallà al grill amb guarnició (supl. 7 €)

LES  POSTRES

Síndria
Meló
Pastis d’ametlles
Iogurt de préssec
Gelat de vainilla
Préssec en almívar


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12  (iva inclòs)

No hay comentarios: