14/8/14

menu divendres 15 d'agost

Menú a la carta

Divendres 15 d’agost del 2014



ENTRANTS



Sopa freda de meló

Amanida amb préssec i pernil ibèric

Amanida de llagostins

Amanida Capresse (tomàquet i mozzarella de búfala)

Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet

Coca de ceba confitada, pebrots, anxoves i Idiazabal

Carpaccio de vedella estil Harry´s bar

Arròs del senyoret “mariner”





PRINCIPALS



Llom de bacallà a la Donosti

Lluç de palangre en salsa verda i cloïsses

Calamarsons a la planxa amb sofregits d’alls

Conill cuinat a baixa temperatura amb encurtits

Peus de porc amb samfaina

“Les botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició

Filet de vedella amb formatge de cabra (Supl.3€)

Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició

Costelles i mitjanes de xai a la brasa amb guarnició

Pit d’ànec a la brasa amb cremós de patata





Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 25 €  (IVA. inclòs)



Consum mínim per persona 1 menú

Demaneu la nostra carta de vins



*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: