Menú a la carta
Divendres 15 d’agost del 2014
ENTRANTS
Sopa
freda de meló
Amanida
amb préssec i pernil ibèric
Amanida
de llagostins
Amanida
Capresse (tomàquet i mozzarella de búfala)
Pernil
ibèric amb pa de coca i tomàquet
Coca
de ceba confitada, pebrots, anxoves i Idiazabal
Carpaccio
de vedella estil Harry´s bar
Arròs
del senyoret “mariner”
PRINCIPALS
Llom
de bacallà a la Donosti
Lluç
de palangre en salsa verda i cloïsses
Calamarsons
a la planxa amb sofregits d’alls
Conill
cuinat a baixa temperatura amb encurtits
Peus
de porc amb samfaina
“Les
botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició
Filet
de vedella amb formatge de cabra (Supl.3€)
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Costelles
i mitjanes de xai a la brasa amb guarnició
Pit
d’ànec a la brasa amb cremós de patata
Preu: 25 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario