19/8/14

menú del dia



dimarts 19 d’agost  de 2014


ENTRANTS

Crema de pastanaga i taronja
Amanida verda
Col saltada amb pernil
Macarrons a la bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Arròs de muntanya
Botifarra al grill amb seques
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)

LES  POSTRES

Meló
Síndria
Iogurt natural
Pastis del dia
Préssec en almívar
Cornet gelat de nata


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: