dimarts 19 d’agost de 2014
ENTRANTS
Crema de pastanaga i taronja
Amanida verda
Col saltada amb pernil
Macarrons a la bolonyesa
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet
(supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Botifarra al grill amb seques
Bistec de vedella al grill amb
guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES POSTRES
Meló
Síndria
Iogurt natural
Pastis del dia
Préssec en almívar
Cornet gelat de nata
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12
€ (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario