Menú a la carta
Diumenge 20 de juliol del 2014
ENTRANTS
Gaspatxo
amb pernil Ibèric i meló
Amanida
de llagostins
Amanida
verda de contrastes
Empedrat
de bacallà esqueixat i taronja
Torrada
de pagès amb escalivada i formatge de cabra
Pernil
Ibèric de gla amb pa de coca
Ensaladilla
rusa
Musclada
al vapor
Arròs
mariner amb gamba vermella
PRINCIPALS
Llenguado
a la taronja (Supl.2€)
Bacallà
a la Donosti
Sípia
a la planxa amb patates al caliu i all i oli
Garró
del pernil amb cremós de patata
Conill
rostit a la mostassa cuinat a baixa temperatura
Peus
de porc a la jardinera
Entrecot
de vedella amb guarnició (2 persones)
Magret
d’ànec amb préssec
Filet
de vedella amb guarnició (Supl. 4€)
“Les
botifarres de Can Rovira” amb guarnició
Preu: 22€ (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario