20/7/14

menu diumenge



Menú a la carta

Diumenge 20 de juliol del 2014
ENTRANTS

Gaspatxo amb pernil Ibèric i meló
Amanida de llagostins
Amanida verda de contrastes
Empedrat de bacallà esqueixat i taronja
Torrada de pagès amb escalivada i formatge de cabra
Pernil Ibèric de gla amb pa de coca
Ensaladilla rusa
Musclada al vapor
Arròs mariner amb gamba vermella


PRINCIPALS

Llenguado a la taronja (Supl.2€)
Bacallà a la Donosti
Sípia a la planxa amb patates al caliu i all i oli
Garró del pernil amb cremós de patata
Conill rostit a la mostassa cuinat a baixa temperatura
Peus de porc a la jardinera
Entrecot de vedella amb guarnició (2 persones)
Magret d’ànec amb préssec
Filet de vedella amb guarnició (Supl. 4€)
“Les botifarres de Can Rovira” amb guarnició


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 22€  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: