Dilluns 21 de juliol de 2014
ENTRANTS
Gaspatxo
Amanida provençal
Mongeta tendra de l’hort
al vapor amb patata
Espagueti amb fruit de mar
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Filet de lluç arrebossat
amb ceba i tomàquet
Braó ibèric rostit a la jardinera
Hamburguesa casolana amb ceba confitada
Botifarra al grill seques
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Llenguado a la planxa (supl. 5€)
Sèpia a la planxa (supl. 3€)
LES POSTRES
Fruita del temps
Pastis Sant Marc
Iogurt casolà
Gelat variat
Mel i mato
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario