18/7/14

menu dissabte



Menú a la carta

Dissabte 19 de juliol del 2014

ENTRANTS

Gaspatxo amb pernil ibèric i meló
Amanida de llagostins
Amanida verda de contrastes
Empedrat de bacallà esqueixat i taronja
Torrada de pagès amb escalivada i formatge de cabra
Pernil ibèric de gla amb pa de coca
Ensaladilla rusa
Musclada al vapor
Arròs de parmesà i pinyons


PRINCIPALS

Llenguado a la taronja
Bacallà a la Donosti
Sípia a la planxa amb patates al caliu i all i oli
Garró del pernil amb cremós de patata
Conill rostit a la mostassa
Peus de porc a la jardinera
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Magret d’ànec amb préssec
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Filet de vedella a la brasa (Supl. 4€)
“Les botifarres” a la brasa amb guarnició


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: