Menú a la carta
Dissabte 19 de juliol del 2014
ENTRANTS
Gaspatxo
amb pernil ibèric i meló
Amanida
de llagostins
Amanida
verda de contrastes
Empedrat
de bacallà esqueixat i taronja
Torrada
de pagès amb escalivada i formatge de cabra
Pernil
ibèric de gla amb pa de coca
Ensaladilla
rusa
Musclada
al vapor
Arròs
de parmesà i pinyons
PRINCIPALS
Llenguado
a la taronja
Bacallà
a la Donosti
Sípia
a la planxa amb patates al caliu i all i oli
Garró
del pernil amb cremós de patata
Conill
rostit a la mostassa
Peus
de porc a la jardinera
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec amb préssec
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Filet
de vedella a la brasa (Supl. 4€)
“Les
botifarres” a la brasa amb guarnició
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario