18/4/14

menu dissabte



Menú a la carta

   

Dissabte 19 d’abril del 2014



ENTRANTS



Sopa de peix

Amanida de formatge de cabra

Amanida de xató

Empedrat de bacallà esqueixat

Carpaccio de bou amb “Harry’s bar”

Sípia i patata amb all i oli

Musclos de roca a la marinera

Ous farcits de puré amb entremès

Arròs negre amb costelló i sèpia



PRINCIPALS



Bacallà a la taronja amb ceba i olives de Kalamata

Calamars a la planxa amb all i julivert

Popets de costa a la brasa amb cansalada i patates al caliu

Cargols a la cassola

Ragout de vedella al vi negre

Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició

Magret d’ànec a la brasa amb guarnició

Xai a la brasa amb guarnició

Botifarra del perol a la brasa amb guarnició

Conill cuinat a baixa temperatura i acabat a la brasa amb romaní





Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 20 €  (IVA. inclòs)



Consum mínim per persona 1 menú

Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: