Menú a la carta
Dissabte 19 d’abril del 2014
ENTRANTS
Sopa
de peix
Amanida
de formatge de cabra
Amanida
de xató
Empedrat
de bacallà esqueixat
Carpaccio
de bou amb “Harry’s bar”
Sípia
i patata amb all i oli
Musclos
de roca a la marinera
Ous
farcits de puré amb entremès
Arròs
negre amb costelló i sèpia
PRINCIPALS
Bacallà
a la taronja amb ceba i olives de Kalamata
Calamars
a la planxa amb all i julivert
Popets
de costa a la brasa amb cansalada i patates al caliu
Cargols
a la cassola
Ragout
de vedella al vi negre
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
Xai
a la brasa amb guarnició
Botifarra
del perol a la brasa amb guarnició
Conill
cuinat a baixa temperatura i acabat a la brasa amb romaní
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario