19/4/14

menu diumenge



Menú a la carta
   
Diumenge 20 d’abril del 2014

ENTRANTS

Vichyssoise tèbia
Amanida de formatge de cabra
Amanida de xató
Empedrat de bacallà esqueixat
Carpaccio de bou amb “Harry’s bar”
Sípia i patata amb all i oli
Musclos de roca a la marinera
Torrada d’escalivada amb anxoves
Paella d’arròs mariner amb llamàntol

PRINCIPALS

Bacallà a la taronja amb ceba i olives de Kalamata
Calamars a la planxa amb all i julivert
Orada a la Donosti
Cargols a la cassola
Medallons de vedella cuinat a baixa temperatura amb cremós de patata
Peus de porc en fricandó
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Magret d’ànec a la brasa amb guarnició
Botifarra del perol a la brasa amb guarnició
Conill cuinat a baixa temperatura i acabat a la brasa amb romaní


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: