Menú a la carta
Diumenge 20 d’abril del 2014
ENTRANTS
Vichyssoise
tèbia
Amanida
de formatge de cabra
Amanida
de xató
Empedrat
de bacallà esqueixat
Carpaccio
de bou amb “Harry’s bar”
Sípia
i patata amb all i oli
Musclos
de roca a la marinera
Torrada
d’escalivada amb anxoves
Paella
d’arròs mariner amb llamàntol
PRINCIPALS
Bacallà
a la taronja amb ceba i olives de Kalamata
Calamars
a la planxa amb all i julivert
Orada
a la Donosti
Cargols
a la cassola
Medallons
de vedella cuinat a baixa temperatura amb cremós de patata
Peus
de porc en fricandó
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
Botifarra
del perol a la brasa amb guarnició
Conill
cuinat a baixa temperatura i acabat a la brasa amb romaní
Preu: 22 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario