18/4/14


Menú a la carta
   
Divendres Sant 18 d’abril del 2014

ENTRANTS

Sopa de peix
Amanida de formatge de cabra
Amanida de xató
Empedrat de bacallà esqueixat
Carpaccio de bou amb “Harry’s bar”
Sípia i patata amb all i oli
Raviolis als quatre formatges
Ous farcits de puré amb entremès
Arròs de bacallà amb faves i pèsols

PRINCIPALS

Bacallà de Quaresma
Calamars a la planxa amb all i julivert
Popets a la brasa amb cansalada i patates al caliu
Cargols a la cassola
Ragout de vedella al vi negre
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Magret d’ànec a la brasa amb guarnició
Xai a la brasa amb guarnició
Botifarra de porc a la brasa amb guarnició
Conill a la brasa amb guarnició


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 25 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: