dijous 17 d’abril de 2014
ENTRANTS
Crema de verdures
Amanida provençal
Ensaladilla russa amb tonyina
Macarrons als quatre formatges
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató amb les truites (supl. 8€)
PRINCIPALS
Paella marinera
Peix del dia
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill ( supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita temps
Pastis del dia
Gelat de xocolata
Flam de cafè
Poma al forn
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario