20/4/14

menu dilluns de pasqua



Menú a la carta
   
Dilluns de Pasqua
21 d’abril del 2014

ENTRANTS

Crema de porros freda
Carpaccio de filet de vedella “Harry‘s bar
Ensaladilla casolana amb pernil ibèric
Pernil ibèric amb pa de coca
Arròs del tros
Amanida de xató
Amanida amb mató, maduixes i anxoves
“El caneló”
Cargols a la cassola

PRINCIPALS

Bacallà amb samfaina
Calamarsons al grill
Pop a la brasa amb cansalada
Peus de porc en fricandó
Galtes ibèriques a la antiga amb puré de patata
Graellada “botifarres, xai, papada del coll i conill” a la brasa
Botifarra del perol a la brasa amb guarnició
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 25 €  (IVA. inclòs)


Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: