Menú a la carta
Dilluns de Pasqua
21 d’abril del 2014
ENTRANTS
Crema
de porros freda
Carpaccio
de filet de vedella “Harry‘s bar
Ensaladilla
casolana amb pernil ibèric
Pernil
ibèric amb pa de coca
Arròs
del tros
Amanida
de xató
Amanida
amb mató, maduixes i anxoves
“El
caneló”
Cargols
a la cassola
PRINCIPALS
Bacallà
amb samfaina
Calamarsons
al grill
Pop
a la brasa amb cansalada
Peus
de porc en fricandó
Galtes
ibèriques a la antiga amb puré de patata
Graellada
“botifarres, xai, papada del coll i conill” a la brasa
Botifarra
del perol a la brasa amb guarnició
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Preu: 25 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario