6/11/14

menú d'avui



dijous 6 de novembre  de 2014


ENTRANTS

Crema de carbassa
Amanida provençal
Ous farcits de puré amb amanida
Macarrons carbonara
Amanida de xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Paella d’arròs mariner
Fetge de xai al grill amb all i julivert
Ragout de vedella amb castanyes
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Préssec en almívar
Flam de formatge
Iogurt natural
Gelat de xocolata
Pudin casolà

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: