6/11/14

dijous 6 de novembre de 2014 ENTRANTS Crema de carbassa Amanida provençal Ous farcits de puré amb amanida Macarrons carbonara Amanida de xató (supl. 6€) Esqueixada de bacallà (supl. 6€) Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€) PRINCIPALS Peix del dia Paella d’arròs mariner Fetge de xai al grill amb all i julivert Ragout de vedella amb castanyes Bacallà amb guarnició (supl. 7€) Magret d’ànec al grill (supl. 7€) LES POSTRES Fruita del temps Préssec en almívar Flam de formatge Iogurt natural Gelat de xocolata Pudin casolà Vi de la casa i aigües inclosos • Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€ SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA Preu: 12 € (iva inclòs)


No hay comentarios: