7/11/14

menú



divendres 7 de novembre 2014



ENTRANTS



Crema de porros

Amanida Cèsar

Espigalls saltejats amb panxeta

Espaguetis a la puttanesca

Amanida xató (supl. 6 €)

Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)

Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)



PRINCIPALS



Peix del dia

Conill a l´ajillo

Botifarró amb ou fregit i patates          

Bistec de vedella a la planxa amb guarnició

Bacallà amb guarnició (supl. 7€)

Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)



LES  POSTRES:



Flam d’ou amb nata

Fruita del temps

Pastis del dia

Iogurt natural

Gelat de llimona amb vodka



Vi de la casa i aigües inclosos

• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€



SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: