divendres 7 de novembre 2014
ENTRANTS
Crema de porros
Amanida Cèsar
Espigalls saltejats amb panxeta
Espaguetis a la puttanesca
Amanida xató (supl. 6 €)
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Conill a l´ajillo
Botifarró amb ou fregit i patates           
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES:
Flam d’ou amb nata
Fruita del temps 
Pastis del dia
Iogurt natural 
Gelat de llimona amb vodka
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario