dimarts 11 de novembre  de 2014
ENTRANTS
Brou amb pasta
Amanida cruixents
Albergínies farcides de quatre formatges
Col saltada
Amanida de Xató ( supl. 6€)
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Ous ferrats amb puré de patata i sobrassada    de Can Rovira
Llom de porc  al grill
amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Pastis Sant Marc
Préssec en almívar
Cornet de torró
Iogurt natural
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario