10/11/14

menú del dia



dilluns 10 de novembre  de 2014


ENTRANTS

Crema de verdures
Amanida catalana
Coliflor i bròquil al vapor amb llegum
Espagueti bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Lluç en tempura
Cuixa de pollastre a la cervesa
Galta de porc a la jardinera                         
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl. 7€)

LES  POSTRES:

Fruita del temps
Mel i mató
Pastis Sant Marc
Gelat de xocolata
Iogurt natural


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: