dimecres  12 de
novembre  de 2014
ENTRANTS
Crema de carbassó 
Amanida provençal
Estofat de llenties
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Sardines a la planxa
Truita d’albergínia amb amanida
Galtes porc amb puré de patata           
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Arròs amb llet
Braç farcit de nata
Gelat de vainilla amb toffee
Préssec en almívar
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario